Täältä löytyy kirjoituksia aiheista, joista et ole välttämättä kuullut koskaan. Niitä tulee lisää sitä mukaa kuin aiheita ilmaantuu ja omaa aikaa riittää.

 

 

 

 

Yhteiskuntamme ei ole enää onnela

Tämä piti kirjoittaa. En voinut kieltäytyä... Tämä kirjoitus pysyy päällimmäisenä myös jatkossa.

Suomen karsikot - Onko niillä yhteys Israeliin

Metsät kertovat suomalaisten historiasta. Karsikot liittyvät suomensukuisiin kansoihin. Tämä kirjoitus on päivitetty 26.4 Tähän liittyen löytyi erinomainen alla oleva video Petroskoista.

Karsikkopuut

Aleksi Konkka on kirjoittanut vuonna 2013 Petroskoin yliopiston julkaiseman Karsikko-kirjan, jossa on 286 sivua. Karsikoita on siellä, missä on asunut suomensukuisia heimoja. Videon alussa on keskustelua, toinen puoli sisältää kuvaa tutkimuksista.

Luominen vai evoluutio?

Jos sanot olevasi kristitty ja uskot evoluutio-oppiin, niin sinulla on iso ongelma...

Suomen vanhat kartat

Vertaus kymmenen neitsyttä

Jeesuksen kertoi 36 vertausta. Tämä on ainoa, jossa ihmisen täytyy lähteä matkaan. Miksei tätä koskaan huomata, kun selitetään tätä vertausta...

Egyptistä alkaen kohti luvattua maata

Israelin kansan levähdyspaikkoja siitä lähtien kun he vapautuivat Egyptin orjuudesta. Liitteenä runsaasti hämmästyttäviä historiallisia kuvia matkan varrelta. Kirjoitus ei ole vielä täysin valmis.

Väärän messiaan (antikristuksen) nousu

Vaikea aihe, mutta vääjäämättä katseet kääntyvät islamilaiseen maailmaan

Immanuel ei ole Jeesuksen nimi

En ollut koskaan kuullut puhuttavan tästä aiheesta, joten pitihän tästä kirjoittaa... Ihmettelen sitä, miksei tästä ole kirjoitettu aiemmin, koska onhan tämä niin selkeä asia.

Suomi - Jumalan silmissä Israelin kuningaskunta

Tästä kirjoituksesta alkoi kirjoittelu yli 35 vuoden jälkeen. Ja näin vaatimattomalla aiheella! Tätä kirjoitusta pitäisi päivittää, onhan siitä aikaa jo viisi vuotta...Kirjoituksen lopussa väliotsikot